A stresszkezelés művészete – mini tréning 3 órában

Praktikus módszerek és tippek a stresszmentes munkavégzéshez

 

Csatlakozz a mini tréninghez, ha téged is érint valamelyik helyzet az alábbiak közül:

❌Komoly munkahelyi stressz alatt kell legalább jó teljesítményt nyújtanod

❌Nagy a munkaterhelés, ráadásul szorosak a határidők is

❌Gondot okoz az időhiány és a túlterheltség

❌Ezek miatt stresszt élsz át, és ez frusztrációt vagy szorongást, esetleg dühöt kelt benned, amelyet egyre nehezebb kezelned magadban 

 

Ha ezek közül akár csak egy is igaz rád, már érdemes eljönnöd erre a 3 órás mini tréningre.

Ne hagyd, hogy a stressz uralja az életed és korlátozza a teljesítményed! Ezen a mini tréningen fedezd fel azokat az új lehetőségeket, amelyek segítségével felülemelkedhetsz a stresszes munkahelyi kihívásokon, és új szintre emelheted a munkahelyi életed.

Mire számíts a mini tréningen

Stresszmenedzsment hatékonyan

A 3 óra végére nemcsak, hogy megismerkedsz a stresszel, annak következményeivel,tudatosítod azokat, amelyek rád is igazak. Ezen túl megtanulod, mi a stresszmenedzsment, és ki tudod választani a számodra is működő stresszkezelési stratégiát.

Eszközök a munkahelyi stresszkezeléshez

Megismersz különböző stresszkezelési módszereket, technikákat, amelyeket alkalmazva a mindennapok során csökkenteni tudod a feszültséget az életedben.

Gyakorlati tanácsok a mindennapi élethez

Konkrét és azonnal használható gyakorlatias tippek a stresszkezeléshez a mindennapi életedben és a munkádban.

Ki tartja a tréninget:

Balassa  Andrea

coach, tréner, Integral Tai Chi és meditáció oktató

Szenvedélyem az emberek fejlődésének támogatása és boldogabb életük elősegítése. Kompetenciáim és tapasztalataim a vállalkozás-fejlesztési tanácsadásban és projektmenedzsmentben gyökereznek, valamint hosszú évek óta foglalkozom az önismeret és a tudatosság fejlesztésével.

A webináron megosztom azokat az ismereteket és gyakorlatokat, amelyek segítségével erősítheted a belső erődet és energiaszintedet, hogy könnyebben állítsd helyre a belső harmóniádat a stresszes munkahelyi kihívások közepette. Coachként és oktatóként több éves tapasztalatom van az emberek támogatásában és motiválásában, hogy elérjék céljaikat és felfedezzék a saját rejtett képességeikben rejlő lehetőségeket.

Az indíttatásom az, hogy segítsek neked kiemelkedni a stresszes munkahelyi helyzetekből, és növelni a belső erődet és energiaszintedet. Célom, hogy olyan eszközöket és stratégiákat fedezz fel, amelyek segítségével magabiztosabban és nyugodtabban tudsz fellépni a feszült helyzetekben nagyobb teljesítmény mellett, és jobban élvezheted az életedet.

A Stresszkezelés művészete – mini tréning 3 órában célja

Ez a tréning főként azoknak szól, akiknek a munkahelyén szinte folyamatos a stressz, jól kell teljesíteniük szoros határidők közben nap mint nap, miközben egyensúlyoznak a munka-magánélet egyensúlya között. És akik szeretnék megtanulni, hogyan kezeljék hatékonyan a stresszt, és növeljék a stressztűrő képességüket.

A képzésen résztvevők megismerkednek a stresszmenedzsment alapjaival, kialakítják saját stresszkezelési stratégiájukat, és azonnal használható eszközöket, módszereket kapnak a stresszes helyzetek kezelésére. A cél nem első sorban az ismeretek növelése, hanem kézzel fogható, használható eszközök módszerek megtanulása, amellyel nemcsak, hogy kezelni tudják a stresszt, hanem fejleszteni az ellenálló képességüket a stresszel szemben.

A MINI TRÉNING

Időtartama: 3 óra.

Díja: 9.800 Ft

Létszám: minimum 6 fő, maximum 15 fő.

Helyszín: az otthonod – így nem kell utaznod, és a biztonságos, megszokott környezetedben lehetsz 

A képzés Zoom-on valósul meg. A Zoom linket a részvételi díj beérkezését követően kapják meg a résztvevők.

Tedd meg az első lépést a stresszkezelésed fejlesztése felé! Gyere el a tréningre, és lépj a stresszmentes élet irányába.
A helyek száma korlátozott, ezért ne habozz jelentkezni még ma! Kattints a Jelentkezem gombra és változtasd meg az életed most!

2023.07.05. szerda este 18:00-kor találkozunk Zoom-on