Érd el, hogy szabadságod alatt valóban tudj pihenni anélkül, hogy közben a munkáddal kellene foglalkoznod!

Teremtsd meg az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között!

 

Csatlakozz a díjmentes előadásomhoz, ha téged is érint valamelyik helyzet az alábbiak közül:

  • szabadságod alatt is folyamatosan a munkahelyi e-mailjeidet nézed ahelyett, hogy valóban pihennél
  • rendszeresen le kell mondanod a családi eseményeket a munkád miatt
  • már aludni sem tudsz, mert folyamatosan a munkán pörögnek a gondolataid

 

Ne engedd, hogy a munka továbbra is kihatással legyen a szabadidődre és a boldogságodra! Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel az egyensúly és a megkönnyebbülés útját a munka és a magánélet között. Regisztrálj most a webinárra, és indítsd el a változást az életedben!

2023.07.26. szerda este 19:00-kor találkozunk Zoom-on

A webinár 3 fő pillére

Stresszkezelés hatékony módszerei

A webináron megismerheted, a stresszkezelés és a relaxáció fontosságát. Olyan gyakorlatokat és módszereket kapsz, amelyek segítenek csökkenteni a stresszt, megnyugodni, hogy a pihenés valódi feltöltődés legyen a számodra.

Egyensúly megtalálása

Felfedezheted, hogyan teremtheted meg az ideális egyensúlyt a munka és a szabadidő között. Olyan stratégiákat és technikákat ismerhetsz meg, amelyek segítenek hatékonyan kezelni az időt és prioritásokat állítani, hogy több időt szakíthass a pihenésre és a személyes tevékenységekre.

Gyakorlati tanácsok a mindennapi élethez

Konkrét és akár azonnal használható gyakorlatias tippek a munka-magánélet egyensúlyának helyreállítására, amely elősegíti a személyes fejlődésed és boldogságodat.

Ki tartja az előadást:

Balassa  Andrea

coach, Integral Tai Chi és meditáció oktató

Szenvedélyem az emberek fejlődésének támogatása és boldogabb életük elősegítése. Kompetenciáim és tapasztalataim a vállalkozás-fejlesztési tanácsadásban és projektmenedzsmentben gyökereznek, valamint hosszú évek óta foglalkozom az önismeret és a tudatosság fejlesztésével és a meditáció oktatásával.

Célom, hogy segítsek neked megtalálni az ideális egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogy a szabadságot valóban a feltöltődésre tudd használni, ezáltal javítsd az életminőségedet, fejleszd a vitalitásodat, életkedvedet. Coachként és oktatóként több éves tapasztalatom van az emberek támogatásában és motiválásában, hogy elérjék céljaikat és felfedezzék a saját rejtett képességeikben rejlő lehetőségeket.

Az indíttatásom az, hogy segítsek neked kiemelkedni a stresszes munkahelyi helyzetekből, visszahozni a harmóniát és a boldogságot az életedbe. Célom, hogy olyan eszközöket és stratégiákat fedezz fel, amelyek segítségével következő szintre tudsz lépni a munka-magánélet egyensúlyának helyreállításában, és élvezni a pihenést, ezáltal megtapasztalni a teljesítőképesség és az elégedettség új szintjeit.

Az Érd el, hogy szabadságod alatt valóban tudj pihenni anélkül, hogy közben a munkáddal kellene foglalkoznod! előadás célja

A webinár főként azoknak szól, akiknek annyira sok a munkájuk, hogy képtelenek leállni, vagy egyszerűen csak megszokták a túl sok munkát, és így a szabadságuk alatt is a munkával foglalkoznak.

A webináron a résztvevők felismerik és megértik a stresszes munkahelyi kihívások valódi okait, valamint megtanulnak hatékony stresszkezelési módszereket és eszközöket alkalmazni. Az előadás során olyan témák kerülnek elő, mint például konkrét stratégiák és gyakorlatok a munka-magánélet egyensúlyának helyreállításához, inspiráló történetek és tapasztalatok, személyre szabott válaszok a kérdésekre egy motiváló, támogató közösségben..

A webinar időtartama 75-90 perc lesz, és interaktív részekkel tűzdelt előadást foglal magában. A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy élőben kérdezzenek és személyre szabott válaszokat kapjanak a megszerzett tudás alkalmazásával kapcsolatban.

A webinarra való jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrált résztvevők a webinar előtt emailben kapják meg a Zoom linket, amellyel csatlakozhatnak a programhoz.

Ha szeretnél olyan életet élni, amelyben nemcsak a munka uralkodik, hanem valódi boldogságot, kiegyensúlyozottságot tapasztalsz meg, akkor ez az előadás neked szól. Tedd meg az első lépést a változás felé, és csatlakozz hozzánk a webinárra, és fedezd fel az egyensúlyteremtés titkát!

Andi profi coach. Ajánlom mindenkinek. Nekem sokat segített a munkámhoz fűződő feszültségek oldásában. Észrevétlenül jobban lettem a coaching alkalmak után.

Kajuk Boglárka – osztályvezető

A coaching folyamat során megtanultam, hogyan kezeljem hatékonyan a vállalkozásban és a magánéletemben felmerülő kihívásokat. A személyre szabott támogatás és a stresszkezelési technikák segítségével új lendületet kaptam, és képes voltam felépíteni az eredményes és harmóniában lévő életemet.

Karosi Roland – vállalkozó

Andi nagyon kedves ember, könnyen tudtam vele együtt dolgozni azon, hogy csökkentsem a stressz jelenlétét. Sokat fejlődtem a vele való munka során. És olyan módszereket tanultam, amelyek jócskán kihatnak a magánéleti területekre is.

Kabai Anikó – főosztályvezető