MEGJELENÉSEK, ELŐADÁSOK

Szívesen látom előadásaimon!

Üdvözlöm! Ez az oldal arra szolgál, hogy a különböző szakmai rendezvényeken történő megjelenéseimről, előadásaimról és tréningjeimről adjak tájékoztatást.

Nagy örömmel osztom meg azokat az eseményeket, ahol megszólalok és tapasztalataimat, szakértelmemet megoszthatom a közönséggel. Ezen az oldalon megtalálhatóak a legaktuálisabb információk az előadásokról, konferenciákról, workshopokról és egyéb szakmai eseményekről, amelyeket én tartok.
A célom az, hogy inspiráljak és segítsek azáltal, hogy megosztom a megszerzett tudásomat és tapasztalataimat a szakterületemen belül. Bízom benne, hogy az előadásaim és tréningjeim hasznosak lesznek azoknak, akik vállalkozásukat, karrierjüket vagy szakmai tudásukat szeretnék fejleszteni.
Az alábbiakban találhatóak a legfrissebb események, amelyekre várok minden érdeklődőt szeretettel.

Meghallgatunk.online: Mire jó a meditáció?

Manapság felkapott téma a meditáció – szerencsére. Annyi pozitív dolgot hallani róla, de vajon tényleg tudjuk, mi a valódi meditáció? Miért érdemes gyakorolni? Mi a nehézség benne? És mi a szépsége? És egyáltalán, mikor csináljam, és mikor ne?

  • Az előadás során rövid, tömör áttekintést kapunk a meditációval kapcsolatos ismeretekről.
  • Hogyan használható a meditáció a segítő szakmában az ügyfelek vagy akár a segítők számára? 
  • Vagy ha próbáltad már, de nem sikerült, vagy egyszerűen érdekel a téma, vagy kérdéseid vannak a meditációval kapcsolatban

+ Kérdezési lehetőség a webinár végén!

Meghallgatu

Coach Café Online: Érzelmek kezelése – vipassana meditáció, NLP

2020.04.27 – az Önfejlesztők Háza szervezésében

Coach eszköztár bővítés

Ránéztünk arra, mik az érzelmek, és miért is fontos dolgoznunk velük. Választ kaptunk arra, hogy hogyan segít a Vipassana és az NLP együtt.
Voltak megbeszélő körök a megélésekről, tapasztalásokról, időt és teret adtunk a felmerülő kérdéseknek, coach szakmai beszélgetésnek.

EMCC szakmai műhely: Érzelmek kezelése meditáció és NLP segítségével

2019.11.19 – EMCC Magyarország – Tolerance-Training Kft.

Gyakorlati műhely, gyakorló coach-oknak

Novemberi szakmai műhelyünkön az érzelmekkel foglalkoztunk, a műhelymunka David R. Hawkins és Daniel Goleman tanításaira épült. Ránéztünk arra, hogy mik az érzelmek, és miért fontos dolgoznunk velük. Zavaró érzelmeink kezelésére segítségül hívtuk a Vipassana meditációt és az NLP technikáit. Látványos NLP gyakorlatot végeztünk érzelmi oldásra.

Mit kaptak a résztvevők?
– elméleti ismeretet az érzelmekről és a hozzájuk kapcsolódó tudatszintekről
– azonnal alkalmazható meditációt az érzelmek feloldására
– az NLP megközelítését az érzelmekről

Életcél tudatosan tréning

2019.11.09 – Önfejlesztők Háza Közösségi Központ

Vajon mi az életcélom, és hogyan találhatom meg?

A tréning célja, hogy egy NLP modell segítségével kapcsolatba lépj az életcéloddal. E mellett lehetőséged lesz találkozni a szíved vágyával, valamint azokkal a félelmeiddel, amelyek akadályoznak a boldog, örömteli munka megtalálásában. A tréningen megtudhatod mi a különbség az életcél, az életfeladat és a munka között, és ezek hogy függnek össze a pénzzel.

A gyakorlatok segítségével lépésről lépésre egyre mélyebb rétegeit ismerheted meg önmagadnak, így az önismereted fejlődésével tehetsz szert újabb tudásra az életcéloddal és a munkáddal kapcsolatosan.

A tréningen az életcélhoz kapcsolódó félelmeid megismerésén túl mutatok egy meditációs módszert is, amivel a félelmeidet fel tudod oldani. Ezt megtanulva, az életedet örömtelibbé tudod tenni.

Hírlevél

Adatkezelés, ÁSZF

Ajánlások

Telefon: +36-30/931-51-53  E-mail: andrea@cegtrend.hu  Kontakt: Balassa Andrea, Budapest

Figyelem! Ha böngészőjében engedélyezte, akkor oldalaim sütiket használnak a felhasználói élmény növeléséhez.

Copyright © 2017-2023 CégTrend | Balassa Andrea